Competitive Intelligence | Quinteam Group
21484
home,page,page-id-21484,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.0.1,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

C.I. és una empresa associada al Grup Quinteam, nascuda d’una àmplia i discreta experiència amb clients satisfets, que compta amb analistes sènior de diferents perfils (enginyeries, sociologia, físiques, dret, comunicació…), i que serveix de suport a la presa de decisions de la propietat i l’alta direcció anticipant-se al futur.

– Grup Quinteam –

logos3

ANTICIPACIÓ

La Intel·ligència Competitiva és el procés d’anàlisi i interpretació del context que té valor estratègic per a l’empresa o organització.

 

El resultat es transmet mitjançant informes pertinents i concisos als responsables de la presa de decisions en el moment oportú. Per a ells s’obté i processa informació basada en dades externes (es diferencia en aquest sentit del BI, Business Intelligence, que ho fa amb dades internes) sobre la realitat econòmica, cultural, política, social, legal i tecnològica que envolta a aquesta i sobre els agents que actuen sobre ella amb la finalitat de disposar de senyals indicadors de canvis futurs.

 

La Intel·ligència Competitiva és un instrument d’anticipació o captació de senyals –per dèbils que siguin– que permet obtenir una visió realista de l’entorn, tant per a la protecció d’avui como per a preparar el futur des d’una perspectiva global.

COMPRENSIÓ DE L’ENTORN I LA COMPETÈNCIA

Quins són els seus ingressos i com es finança la competència? Quin és el seu mapa d’influències i aliances? Com es desenvolupa el seu mercat? Com recluten i desvinculen al seu personal? Quins són els seus objectius a curt, mitjà i llarg termini? Com funciona el seu sistema d’innovació? Com es desenvolupa el seu sistema tecnològic? Com es desenvolupa la seva producció de patents? Quins concursos internacionals es convocaran i com seran les ofertes en competència? Com entraran en un nou mercat? Què hi ha darrere d’una oferta?

COMPETITIVITAT

L’acceleració dels canvis en l’entorn global de les empreses i organitzacions obliga a disposar de gran capacitat d’anàlisi del futur per a protegir la seva competitivitat.

 

Els serveis de C.I. donen suport de forma discreta i personalitzada a la presa de decisions per a la construcció de futurs mitjançant l’anàlisi de factors imprevisibles, a diferència de la consultoria que s’ocupa dels previsibles mitjançant models estandarditzats.

 

Es tracte de dissenyar futurs per la millora de la competitivitat.